x 

Personvern

Vi er opptatt av personvern hos Scrapomania.no, og denne personvernerklæringen gir deg innformasjon om hva som samles inn av personlig informasjon, og hvordan dette blir brukt.

Kunde-/kontoinnformasjon
Når du handler hos oss oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å kunne levere varene til deg, samt kontakte deg ved behov i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken kan derfor ikke slettes.

Informasjonskapsler (cookies)
Når du besøker Scrapomania.no, sender vi én eller flere informasjonskapsler til datamaskinen eller enheten din. Disse informasjonskapslene brukes for å forbedre kvaliteten på tjenesten, ved å lagre dine innstillinger.

Logginformasjon
Når du bruker Scrapomanias tjenester fra en nettleser, et program eller en annen klient, registrerer våre servere automatisk noe informasjon. Disse serverloggene kan inneholde informasjon som nettforespørselen, din bruk av en tjeneste, IP-adressen, nettlesertypen, nettleserspråket, datoen og klokkeslettet for forespørselen og en eller flere informasjonskapsler som identifiserer nettleseren eller din kundekonto.

Scrapomania.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.